Ranch´n


Det är fint här!


snö på fjälla!


Jag vill aldrig mer åka hem

Det är tisdag kväll och jag haft några riktigt riktigt trevliga dagar här nu.
I fredagskväll var man på skolan och kollade på lite uppspelningar från studenter som slutar nu, bl.a. Sofia och Fredrik från sverige som jag hunnit träffa litegrann, och snacka om att dom spelade skiten ur alla andra vi såg. Himmelskt himmelskt vackert:) ni måste kolla in dom! www.myspace.com/sofiadraco singersongwriter med bara stålsträngat och piano typ.


Sen på lördagskvällen var jag faktiskt ner till downtown på en fest med Johanna hos en dude som filmar Robinson här i USA, pengar hade han nog också ja. Han hade en sjuk lya, 180graders utsikt över downtown från high up above:) när jag lämnade festen för att åka hem tenderade jag att balla ur en aning och hade lite äventyrliga saker för mig innan man kom hem, men hem kom man tillslut och förjävla kul var det!

Vad har man gjort mer då tro, hmm jo lyckats hitta ett riktigt riktigt bra gäng bestående av 4st heeeeelsköna svenskar som börjar på MI samtidigt som mig, vi har skrattat och skrattat och skrattat! myshu lättsamt e folk!
 
Vi hade registration day igår på skolan bestående av lite test och pappersarbete och val av kurser och allt möjligt, tog 5h för mig och det gick riktigt riktigt dåligt, så man var sjukt besviken igår eftersom man nästan hade hoppats på att kunna testa av nån kurs och få skolan billigare men det sumpade man ju förstås pga man inte riktigt visste vad som kommer på proven och den sjuka penganervositeten som intog mig....så vi får se hur man ska lösa det här nu, ser inte ljust ut på ekonomi fronten nu alltså, men jag tänker göra allt och lite till för att få det här att fungera nu så man kan vara kvar i detta underbara land:)

Efter registration var vi svenskar iväg och kollade på ett metal coverband på key club på sunset strip, helt proppat med folk , jävligt bra lirat och säkert 30 brudar som var upp på scen och dansa och visa brösten, haha! kändes som man kom in i 80-talet när man klev in på cluben (undra om man ska hitta sig ett coverband kanske:)

Idag vaknade man efter 4h sömn, KLINGPANGKARDANSBaKiS och kände sig helt förstörd och ville inte göra nånting...men jag pratade med Jennifer och vi bestämde oss för att bli bergsklättrare idag så vi har varit och kollat in jävligt sweeet utsikt,  vi har sett snötäckta fjäll, ödlor, mysko varelser, inte ett enda moln och havet!!!! grymt som satan! lätt den bästa dagen hittils i LA... tack för den Jennifer:)

Nu känns det bara som att varje dag blir bättre och bättre så det är bara att hoppas att det fortsätter i samma riktning, om 1,5v börjar skolan och i can´t wait!


Utsikternas utsikt


Grönt och fint!


Fan hur fint får man bo!?


Vy från Runyon Canyon


Beverly hills


Boulevarden by night!


Första veckan

Ja jäklarns, imorrn har man varit här i en vecka! måste säga att det är inte förrens i typ fredags jag har känt mig så pass pigg, glad och frisk att jag har velat hitta på lite saker så nu har jag faktiskt varit ute och sett lite saker!
igår var jag med en Jennifer (mycket trevlig jamtlandstöus) och kollade in Runyon Canyon Park, Beverly hills och Melrose och grejer och hade riktigt trevligt och såg fina vyer:) tänk att man ska få allt det här gratis liksom, bara för att man valt att gå på den här grymma skolan...känns som en bonus!
Tycker mer och mer om LA för varje dag som går faktiskt, jag är helt övertygad om att jag kommer trivas här! och nu när man har varit och kollat in skolan också så vill man bara att det ska dra igång så man göra det man älskar mest av allt!

Har varit ute några svängar med kameran så jag lägger upp lite bilder så får ni se hur jag har det.

Kul att det är så många hemma som läser bloggen också förresten, men ni behöver inte sakna mig... för jag saknar inte er:) haha! just kiddin, men det känns som man har er nära ändå på nå vis. Känns bra!

Ja vafan har man gjort mer då, typ bara gått och gått och gått egentligen...sett mycket folk, sett många fina bilar, konstaterat att det känns tryggt att vara ute fastän det är mitt i natten, kollat in musikaffärer och diverse andra gigantiska affärer! härligt med lite utbud för en gångs skull:)

Nu i veckan som kommer blir det till att plugga en massa inför registration day den 23e då man kommer sättas på prov och grillas..sen inga andra planer egentligen, får se vad som händer..










johordå!

Johordå, cymbalerna rymdes och kom fram hela precis som mig till LA igår kväll, blev mottagen som en kung av Emil och Ronja som kommer bli mina roommates för ett tag, idag har vi gått på lite seightseeing jag och Emil som runt Hollywood  och spanat in MI från utsidan, har hälsat på en gitarrlärare till Emil som tydligen spelar med Terry Bozzio och hade nåt på g med Marco Minneman som jag fattade det, så det var ju lite fränt...inte så klena trummisar:)

Resan och allting gick skitbra ända tills man skulle åka taxi från flyget till lägenheten....taxichaufförn hade aldrig hört talats om varken min adress eller dom andra passagernas adress, och ingen GPS heller....LOL, ofta köra taxi i LA och tro att man ska kunna varje gata då:)
Det kändes ungefär som att det var en uteliggare som bodde i bilen (stökigt som fan och luktade skit o.s.v.) som inte hade nån koll på nånting...tillslut blev han less och for in på nån mack och gick in där och tankade mm..snygg kille:)
Alla vi som åkte i taxin garvade ju så tårarna sprutade...man var rätt lättroad efter att ha varit vaken i 30h också, men fram kom man tillslut...lättad:) 

Frän lägenhet också, är förmodligen ett gammalt hotell (som taget ur nån en film) och med en riktigt nice view över the hills o.s.v, ser ganska fjantigt ut på kort men jag provar att lägga upp nåt ändå...

Nu blir det till att käka massa god mat sen får vi se vad det blir!

Mera utsikt


Utsikten från mitt fönster


hur fan ska allt det här rymmas:)


Tårtan


Har börjat packa!

.....Inför min flytt om 4dar till Hollywood och skolan Musicians institute.

Kunde inte sova så jag tänkte passa på att skriva mig trött här medans man lyssnar på good to be bad med Whitesnake!
Idag har jag fan börjat packa storväskan... svårt...speciellt när man hade 11kg cymbaler som ska med. Haha! min rektulangära väska ser numera ut som en stor cymbal:) och Emils väska (min blivande roommate i LA) ska tydligen se helt skev ut sen han tryckt in en synth i väskan:) 

Idag har man packat och hängt med Emil och grillat körv i badhusparken. gott! Max och Ante har nyss varit här också och kikat på film.

Imorrn blir det väl till att packa det sista och säga hejdå för ett tag till några heeeelt UNDERBARA vänner:( kommer sakna er!  Det är inte bara roligt att flytta har jag upptäckt...ganska så sorligt att säga hejdå till alla:( jag tror faktiskt det är det värsta jag vet, funderar på att inte skaffa några vänner i LA så man slipper det problemet när man ska flytta tillbaks till sverige:)

Vafan skriver man mer på en blogg då egentligen=) ska kolla om jag kan ladda upp nån bild här kanske...just ja, jag fick en jättejättefin tårta av min älskade syster Lia-lutt så jag ska kolla om jag får upp en bild på den här.


test

testar min nya fina blogg

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0