Hermosa beach i LA fick en tornado!


Bland skoteråkning och översvämning

Ja jäklarns, sitter och live streamar spännande skotercross, ISOC serien som körs i USA, som Ståle Eggen, Christian Salemark och Emil Öhman är med i. Dom gör ganska bra ifrån sig! Tucker Hibbert är såklart oslagbar (har nog inte fått annan placering än 1a plats de senaste två säsongerna!!) Så när Öhman ligger tvåa efter honom och jagar och ser ut som han faktiskt har en chans så är det hyfsat spännande! Thank god for internet:)

Senaste tiden har det regnat som tusan, har varit storm med tornados och 80mph vindar och 20fot höga vågor! Har inte märkt av så himla mycket uppe i Hollywood förutom enorma mängder med vatten och starka vindar.
Inatt regnade det nå jävulskt så det har säkert regnat in ca 10liter vatten i lägenheten inatt, tur KJ kom hem kl 3 och upptäckte att det forsade in vatten från taket och var uppe till soluppgången med att ställa ut hinkar och flytta på grejer UTAN att väcka mig, fick sova 10h ja=) Jävligt snällt gjort!!!!

Annars så går skolan bra, har haft midterms nu i veckan som varit...har gjort bra ifrån mig, som vanligt=) Har övat sjukt mycket sista veckorna, har verkligen fått mycket gjort så det känns grymt! Ska bara ta det lugnt nu i helgen och vila upp sig. Hade två spelningar förra helgen, på torsdan spelade vi unplugged med Petrina Foley på viper room, det var grymt, jag spelar cajon vilket är sjuukt roligt. (gå gärna in och lyssna på www.petrinafoley.com, hon är ett geni)
Ser verkligen framemot nästa gig med henne som är nu på tisdag.
Sen hade vi en spelning med Joe and the jungle förra lördagen på the roxy, var väl ok...jag var sjukt peppad och hade faktiskt sett framemot det mycket, men jag antar att jag helt glömt bort hur det var att spela på roxys lilla scen...första man får höra från ljudteknikern (innan man ens slagit ett enda slag) är att jag MÅSTE spela så absolut tyst som möjligt...jaha kul:( då var den kvällen förstörd då! Det enda som gör den här musiken rolig för mig att spela är att jag kan rocka loss lite, vilket är totalt omöjligt att göra utan att spela starkt. Så min insats sög tycker jag, jag tror dock dom andra i bandet var nöjda. Brian tog och svimma mitt i en låt:) hade haft för lite att äta under dan men han klev upp själv efter 30sek och fortsatte spela helt grön i ansiktet. Amazing! haha

Annars så har man tänkt mycket på framtiden och vad som kommer hända efter skolan och kommit fram till både A B och C planer, så det känns bra! Blir nog kvar här ett tag!

Fick se Kevin Eubanks och Marvin "Smitty" Smith spela på skolan häromdan (gitarristen och trummisen ifrån Jay lenos tonight show) det var awesome! Kevin spelade bara med fingrarna på en akustisk gitarr och Smitty med hot rods (mjukare trumstockar som inte låter lika starkt) det var verkligen en upplevelse och brutalt roligt också, har nog aldrig skrattat så mycket på en konsert nångång, dom lyckades få till en oslagbar feeling och vibe i konsertsalen! Hoppas att man en vacker kommer kunna spela så där bra och kunna göra folk så där bra till mods!

Nu har jag inte tid att skriva nå mer, måste kolla racing! oh my god det är så jäklarns spännande!
Öhman kom precis tvåa igen efter Tucker Hibbert!

RSS 2.0