Tom och KJ


SUMMERBREAK!

Sommaren har kommit och det är happy times!!!!!

Har precis klarat av alla finals man hade den här veckan, 8st tror jag det blev. Gick bra på allihop utom en så man får väl vara nöjd med det! Imorrn kommer Lars och Robban från Östersund och våldsgästar, jävlar vad kul vi ska ha...2v av ledighet väntar!

Förra veckan var en riktigt bra vecka faktiskt, fick det bästa mailet jag fått någonsin ifrån CSN som meddelade att dom höjer vårat bidrag/lån så nu är man såååå lättad över det! Hade kunnat blivit problem annars=(
Var även på The baked potato i fredags och kollade in gitarr legenden Allan Holdsworth spela med Chad Wackerman på trummor, Jimmy Haslip på bas och Alan Pasqua på keyboard. Grymt bra såklart och alltid lika coolt att se dessa monster-musiker på riktigt nära håll, känns precis som man är nere i nåns källare och får en privat konsert typ...riktigt kul!

Hmm vad annars är nytt då....jag ska prova att posta en video här när jag och KJ min roommate spelar upp ett stycke som vi hade i handteknik, får se om det funkar.. KJ har för övrigt blivit ett handtekniks monster, vi var rätt jämlika när vi började men nu jävlar har man inte en suck alltså, tycker jag övar mycket men den här killen gör inget annat=)

Var och såg Hangover på bio igår också, fetstor biograf med asbra ljud och bild! och filmen var jävligt rolig också, gå och se den! 

Usch vad tråkig man är nu, men jag kommer inte på så mycket annat roligt att skriva...jo förhoppningsvis spelar vi i new york i augusti med Joe and the jungle! Det är fan stort för en annan iaf=)

Trevlig midsommar!

Nyräcern


Week 10

Är redan på vecka 10 av skolan, bara denna vecka + nästa mongo vecka med final exams kvar innan 2v lov.
Denna vecka består mest av förberedningar för nästa veckas slutprov i alla ämnen förutom privatlektion och LPW (uppspelningarna man bokar upp sig för) Ska prova att filma det vi ska spela upp inför hela klassen på våran handtekniks final förresten så får ni se lite vad vi håller på med:)

Sitter just nu och lyssnar på nya Jorn skivan som är förjävla bra!!!!!! he did it again! damn he can sing! unbelievable...
Håller på och ska sätta ut en annons på att vi söker en till roommate för att få ner hyran lite, verkar som killen som tänkte flytta in här från början ska fara hem till sverige över sommaren så vi behöver nån som tar hans plats, är det nån som är sugen att flytta in istället för han!? =)

Förra veckan stog jag 5m bakom Marvin "Smitty" Smith (trummisen ifrån bl.a jay leno tonight show) när dom körde storbandsjazz/latin på kodak theatre, det var cooolt! där kommer man nog tillbringa många tisdagar framöver då det är en jazz festival varje tisdag där hela sommaren.

I lördags hade jag och Ami (en av de sköna svenskarna) en mycket trevlig men konstig dag/kväll, konstigt det är ibland när man är sugen på att hitta på nåt men fan ingen av kompisarna ville göra nånting, lyckades inte hitta en enda fest i hela hollywood, ringde runt som galningar....Tillslut gick vi iaf ut på ett par barer i närheten men jag tror seriöst jag ska sluta gå ut i Hollywood eftersom jag 9ggr av 10 har tråkigt.
Annat var det igår då man inte letar efter nåt att göra osså ringer Joe och säger att han vill ha med mig till Venice beach....Venice = äventyr så självklart nappar man på det, vi tog in på en av de typ 100 barer som finns där och drack och åt gott, det var riktigt nice! kändes som om man kom in på en gammal vilda västern krog med sågspån på golvet och biljardbord, här trivdes man jävligt bra=) kollade på Lakers/Ontario NBA matchen på storbilds skärmarna å helvete vilket drag det är när det är såna här stor matcher, folket är som galna! stämningen är obeskrivlig... det slutar alltid med att alla står precis under tv´n och skriker allt dom har! (inklusive en själv) haha!

Kom precis hem från skolan och har gjort min registrering och betalning inför nästa kvartal (det sved i plånboken) men men...man lever bara ett liv. Valde en ny elective (valbar kurs) för nästa kvartal "Basic Carribean Drumset" så man får lite koll på latin chopsen på trummorna=) Hade "How to practice" detta kvartal, var väl sådär...jag lärde mig nog inte så mycket men Fred Dinkins som har denna klass är som en ståuppkomiker typ i stil med "the brothers" Eddie Murphy, Chris Rock m.fl. Så man skrattade ju så man grät varje lektion typ=)

Har lärt mig mycket på detta kvartal speciellt om soundet, chartreading och handteknik och hur man spelar stilrent o.s.v. men shit vad jag ser framemot nästa kvartal då det förmodligen kommer bli fler outforskade stilar för min del.
Kikar man framöver i de olika kurserna blir man jäkligt glad över materialet och man förstår att den dag man kommer gå ut från den här skolan kommer man vara ett monster på att spela alltså! ingen tvekan om den saken.
Hoppas allt går som planlagt nu med CSN höjningen så är det inget snack om saken att jag har råd att stanna hela utbildningen.


Köpte en 2mån gammal mountainbike idag av en klasskompis så jag ska nog ta en liten provtur senare:)

Goodnight and Go.


Danne och Kj jammar loss


Utsikt mot andra hållet


Utsikt från Griffith park


Griffith park observatorium


Music minus one class - vi spelar till låtar i olika genrér minus trummor inför klassen och lärare som Gary Hess som ger oss kritik.


I fredags saknade jag min gamla look:)


Jag saknade fjällflon


Jag saknade skotern!


Jag saknade Max!


Will you be my rocknroll angel

Ja jag hade rätt, förra veckan blev fan svårklådd med öken äventyr och grejer:)

Veckan som varit nu har mest bestått av dåligt väder och hemlängtan faktiskt, jäklarns!
Alla verkar ha det så bra hemma med finväder och bal och dop och morsdag och Jorn och whitesnake och grejer, det är kul för er!


Antar väl att man inte kan sväva på moln jämt, säger som min kära jocke ja..."ja nu får du fan skylla dig själv, det är rätt åt dig att du har hemlängtan, när du har ställt till det så här" :)


I lördags såg jag iaf Will Ferrell på hollywood blvd, tror nästan det är första skådisen jag sett, kul att det blev en av favoriterna!  "tänk att du tamejfan ska va värst jämt du" säger Jocke som nyss har träffat Jörn Lande:)
 

Igår tog jag en riktig långpromenad upp till Griffith Park observatory som ligger typ på högsta punkten här tror jag. Där kan man njuta av fin utsikt och spana inuti byggnaden, dom bl.a. mäter jordbävningar där och har mycket instrument för att bevaka planeter och sånt. Kul att se! Men mest skönt att gå lite i skog och tystnad på vägen dit.

Annars så ser man fram emot när Lars och Robban kommer ifrån Östersund och hälsar på om 3v, på midsommarafton tror jag bestämt det är, då kommer jag själv ha 2v ledighet.


RSS 2.0