Rebeccas band


Ännu mera Hard rock..


Mera Hard rock...


Hard rock Café i Vegas


Nån som kan lista ut hur jag tagit det här kortet? =)


Jag och Rebecca i Santa monica


På väg till Vegas


Min snygging:)


Ups and downs

Jahopp:) varit hemskt dålig på att uppdatera nu det här kvartalet, och det utav några anledningar, det har varit så fullt upp så jag knappt ens hunnit äta eller sova osså har jag varit så jävla less och då vill jag inte skriva nåt..vill att det ska vara positivt!!!

Fasen det här kvartalet knäckte mig nästan alltså, sjukt mycket i skolan och sen rep med band 4 kvällar i veckan, internship en dag i veckan och sen försöka hinna med att styrketräna och äta bra och fundera som en tok på vad man ska göra den dag man går ut från MI. Detta gick faktiskt med fina 18timmars dagar i skolan o.s.v men inget man rekommenderar, haha. Och sen blir det inget bra resultat heller, allt blir bara halvdant.
Så man blir inte på bra humör när veckorna ser ut så alltså, så fort man har en ledig stund över vill man bara vara hemma och sova och man är bara grinig och vill aldrig hitta på nåt, så jag tog och avstyrde lite grejer så schemat blev lite bättre=) Men jag vill be om ursäkt till släkt och alla vänner om man inte har varit så anträffbar sista tiden=(

Men sen för exakt en månad sen vände allt, for till vegas och spelade på en battle of the bands tävling på hard rock café det var riktigt kul och det blev ett riktigt äventyr, hittade min själsfrände Rebecca och vann 260dollar på slotmachine! Hur ofta har jag tur i kärlek OCH spel, det har väl aldrig hänt förut=)
Och efter det började allt att gå i rätt riktning igen...Vann en Pro performance tävling på skolan med mitt band Polarization, utav jag vet inte hur många band som deltog under hela kvartalet, 20 kanske men vi lyckades iaf ta oss vidare hela tiden och tillslut ta hem alltihop! Det är väl mest äran man vinner och sen ska dom fixa en spelning till oss, så det ska bli skoj! (kolla in www.myspace.com/polarization) Sen några timmar senare lyckades man bli signad och sponsrad av soultone cymbals (www.soultonecymbals.com) vilket innebär att jag får köpa deras cymbaler för 70% rabatt och får nya när dom går sönder. Cymbalerna är handgjorda i turkiet och är ärligt talat utan tvukan dom bästa cymbalerna jag provat, låter otroligt bra! så jag är hur nöjd som helst nu, detta kommer underlätta mycket i framtiden!

Sen har man sett Chad Smith, trummisen ifrån Red hot chilipeppers göra en clinic på skolan, vilket var nå jävulskt roligt! tror typ hela skolan var där och kikade inkl. lärare och han bara totalägde hela rummet. Han bara inte ser ut som Will Ferrell utan är fanimej lika rolig som han också:)
Sen har man sett en Herman Matthews clinic också, en riktigt skön snubbe som bara kör groove och fokuserar bara på rätt feeling istället för showa loss med en massa fills, very good!

Sen i torsdags var jag och Rebecca upp till Cafe Cordiale och såg E o G spela, Gorden Campbells band..
Vilket jäkla ös det blir alltså, lämnar aldrig någon orörd den här trummisen alltså..lätt min favorit just nu!

Annars så gick alla finals gick jäkligt bra för mig, som vanligt=) och nu njuter man av ett mkt välförtjänt lov som bara kommer bestå av att äta bra, sova bra, styrketräna och bestämma sig vad man ska göra när skolan är slut i september! Tror så gott som alla mina vänner har åkt hem över lovet så det blir bara till att leka med sig själv=)
En av mina bästa polare Markus har flyttat hem till falkenberg, önskar honom all lycka och tack för allt so far! och sen så ses vi snart i LA igen förhoppningsvis!:) Sen så for Rebecca hem till danmark idag över lovet, så det kan bli lite ensamt nu ett par veckor men det känns som det är behövligt!

Ska prova lägga upp lite bilder och sen måste jag ut och skrika för jag är så jävla glad, haha!!!














RSS 2.0