På juldan i skärvången


Gott nytt år!!!!

Kanske dags för en liten uppdatering nu;) Sen sist har det hänt en himla massa roligt, jag hade finals ända in på sista dan innan jag åkte hem till sverige, dom gick skitbra! Det var ganska lätt den här gången....allt förutom handtekniken som var mongo svår men den gjorde man riktigt riktigt bra ifrån sig på! Det handlar egentligen om mer fokusering och mentalt välmående än vilken shape händerna är i, vi hade tränat typ 8 veckor på ett stycke som vi skulle spela upp på bara virveltrumma inför hela klassen så man kunde det jäkligt bra men det är så långt och intensivt att det gäller att man har tankarna samlade, och det hade jag tydligen:)
Hämtade betygen idag också ifrån sista kvartalet, dom såg ganska bra ut! Av 9 ämnen hade jag 7st A och 2st B och det får man väl va nöjd med!

Detta kvartal som jag precis påbörjat verkar bli sjukt jobbigt och utmanande eftersom jag har lite fler klasser och alla påstår att det här kvartalet är det svåraste av dom alla, haha! men men....en sak är säker iaf, efter det här så är man garanterat en jäkligt mycket bättre trummis iaf!

För övrigt så känns det sjukt jäkla bra att vara tillbaks här efter vistelsen i sverige, men jag är så himlarns glad att jag åkte hem och fick lite perspektiv på allt. Var ganska mätt på LA innan jul så det var bara skönt att lämna det och komma hem till östersund (vilket inte gick helt felfritt, missa flyget från sthlm-ösd så jag fick bo hos Lynn i stockholm ett dygn och köra Pegutts bil själv upp til östersund, tack Pegutt=) Men jag hade nog inte kunnat fått ett bättre mottagande av nån, riktig svensk mat och svensk TV och ett supermysigt dygn hade jag! Tusen tack för det Lynn;)

Och fasen vad man uppskattade sverige alltså! alla bor så jäkla fint och lyxigt om man jämför det man är van med i LA, och god mat så innibomben! hade nog glömt bort hur bra ni har det där hemma egentligen:) Och sen måste jag måste säga att jag aldrig haft så här roligt nångång hemma, helt annat att komma hem på semester än att behöva jobba och vara i nån tråkig rutinvardag=) Tack alla som såg till att jag hade det bra och roligt där hemma, verkligen uppskattat! ledsen om jag inte hann träffa riktigt alla men då hade jag nog behövt stanna en månad till=)
(men vem fan såg till att det typ aldrig var varmare än -20? ;)

Joe som jag spelar med här i LA kom ju på besök också en vecka så vi fick fira jul tillsammans och hann med lite allt möjligt, Joe är en underbar person! Han var underhållning för hela familjen han! 20 pers! själv hade man nog sprungit och lagt sig under sängen om man kommit till en ny stor familj som pratar ett annat språk! Men tack vare han så blev allt mycket roligare:) och jag tror nästan vi alla i familjen kan säga att det var den bästa julen vi nånsin haft!
Sen var vi på G3 i mellandagarna då jag spelade covers med Hårdrocksbandet, lätt roligaste giget jag nånsin gjort! och även det enda där man nästan var full innan vi spelat klart=) Bästa publiken, bästa bandet och bästa kvällen! Grymt kul helt enkelt!

Men hursomhelst så är man tillbaks här nu och det känns nå otroligt bra! Exakt samma känsla som när man kom hit första gången, glädjerus hela tiden typ! Men inget att oroa sig för, bara ta fram nyckeln och låsa upp till lägenheten. Underbart väder och folket och atmosfären är riktigt nice! Det kändes som att, jaha då kliver man in i sitt andra liv nudå, vilket innebär att bara slita hårt som ett djur med pluggandet och gymandet! Och det är typ det alla gör här så det blir lite mer motiverande än hemma där man bara kan ha sån här sysselsättning som hobby, när det är en passion vill man ju spendera så mycket tid som möjligt och göra det man mår bra av! 

Men nu är det nog färdigskrivet för ikväll, skulle nog kunna skriva hela natten men det ska ju vara nåt med mening också;) Ska till att öva på ett nytt virvel stycke (Crazy army solo) som jag tydligen ska framföra imorrn inför hela klassen, ingen mjukstart här inte!

Over and out and Jocke, I love you! tack för fina dagar!

RSS 2.0