Snö har dom å


Palm springs igen


Palm Springs


Tror att det är samma raksträcka


Raksträckan från hell med cykelbana på sidan:)


NICE utsikt från ett berg vi besteg på vägen hem


Hela gänget


Så här såg det ut i säkert 10mil


Neverending dessért:)


På promenad utifrån campingplatsen


Mr ödlo


Så här såg våran campingplats ut


Solnedgång även här


Vilken vecka!

Då har man avverkat 7e veckan i skolan då, gjorde riktigt bra ifrån mig också tycker jag...första 100%arn på blues LPW blev det bl.a samt fått veta att vi förmodligen kommer få mer pengar av CSN med start i juli så det är att bara att hålla tummarna att det blir av för isåfall är det verkligen lugnt på ekonomi fronten också.

På torsdan spelade Alex Machacek (en av gitarrlärarna) och Kai Eckhardt tillsammans med Marco Minnemann som är en av mina favorit-trummisar på skolan och det var utan tvekan det sjukaste och bästa man sett i trumväg.
Detta är trummisen som har allt, han har groovet, dynamiken....sjukaste handtekniken och fottekniken ever, kordinationen som slår Terry Bozzio på fingrarna samt en jävel på reading.
Gick fram och pratade med honom efteråt och kom fram till att han är jäkligt jäkligt trevlig också så jag tvekade inte på att fara till The Baked Potato (en litet legendarisk pub typ 10*15m stort) så vi satt typ 1,5m ifrån Marco när dom spelade där, riktigt häftigt att komma så nära alltså, och ja vilket geni han är!

Sen dan efter på lördagen for jag, Joe, Brian, Micke och Martin till Joshua tree nationalpark som ligger typ 25mil öst från LA för att campa en till två nätter. Hade en riktigt trevlig resa dit och såg mäktiga öppna landskap! helt otroligt hur det ser ut och att folk faktiskt bor i princip mitt ut i öknen också, har åkt igenom små samhällen som skulle kunna vara tagit ifrån vilken western film som helst med affärer där dom bara säljer vapen och sånt samt små skräckfilms motel.
Tänkte på filmen "No country for old men" under hela resan:)

Vi hann bara köra typ halvvägs innan det blev mörkt så vi körde och körde hur långt som helst mitt ute i ingenstans, såg ingen bil inga lysen eller nånting men tillslut kom vi fram till en av camparna så vi stannade där för att göra upp eld och käka lite körv! det var gött sen for vi vidare och lyckades köra fast mitt ute i ingenstans men ta oss loss efter en timma och tillslut komma fram till en campingplats som hade lediga platser så vi slog läger där, klockan var väl 2 på natten och vi var helt slut, vi fick upp eld och satt och spelade lite gitarr och lyssnade på coyotes och andra knepiga ljud och tittade på stjärnor, det var en riktigt skönt känsla att uppleva total tysnad igen och komma bort från allt folk för ett tag.
Sen sov vi i bilarna över natten och vaknade på morgonen över att en rangers (typ öken polisen) knackade på rutan och ville att vi betalade för campingplatsen och ville även se legitimation och såklart visum från oss svenskar och inte i helvete hade vi med visum ut i öknen heller så då säger han, "well we have two options here since you didn´t bring your visas, either i put you in jail and then call the agency to check your identity and if it´s ok i´ll let you go OR i try to call the agency right now to see that everything is ok" jag började fan skratta när han berättade det, jävla land! ska man åka i fängelse för att man inte har visumet med sig mitt ute i öknen.
Ja iaf så ringde han och lyckades som tur var få tag på dom och se att allt var ok med oss så det var ju lugnt.

Sen efter frukosten så tog vi ett par timmars promenad till några bergskullar och fick se lite ödlor och den sjukaste naturen ever, öken och kaktusar så långt man bara kan se. Riktigt häftigt landskap, allt är vasst och torrt!

Sen började vi köra hemöver igenom hela nationalparken och fick nu se hur allt såg ut i dagsljus och helvete alltså vilka mäktiga vyer, precis som på film! vi stannade till och gick upp på ett berg som måste ha varit jävligt högt för när man väl kom upp så fick man den finaste utsikten jag nånsin varit med om, ledsen pappa men det här var fan värre än gjefsjö hatt´n t.o.m :)

Sen kom vi hem helt slut och konstig efter att ha varit i solen hela tiden, har nyss vaknat efter 10h skön sömn och här är det memorial day idag (för att minnas och hedra alla som dött i militär tjänst) så vi är lediga ifrån skolan.

Tror denna vecka blir svårslagen men vi får se vad man har att bjuda på tills nästa gång:)

My rooom


Utsikten från taket, Capitol records.


Pool´n


Jacussi


Nytt hem!!!!

Tjenarns tjäklarns!
 
I helgen har man städat ut och in sig till nylägenhejta! Jag trivs riktigt riktigt bra, så här bra har man nog aldrig haft det förut. Här har man allt man behöver och lite till, för bra skulle jag påstå att vi har det:)

Klantigheten har kommit tillbaks igen:) lyckades förstöra hela drivaxeln i hissen första timmen man var här i ny lägenheten och sen förstöra motorn till jacuzzin på den premiär tur´n  WHAT THE FUCK!? 

Anyway, idag så klev man upp och gick upp på taket och satt sig vid jacuzzin och solade och pluggade handteknik och reading i en timma, det blir det varje dag nu! så vida det inte regnar bara:) Sen gick man till skolan och på vägen dit så stoppar en kvinna med barnvagn en och vill tigga pengar till sitt barn, jag sa nej och jag hade inga pengar...då blev man så jävla utskälld så man fick springa därifrån...vilket jävla sätt!!! sen en minut senare kommer det en gubbe och springer emot mig och ramlar och förmodligen bryter armen, den stog åt alla möjliga håll, så då fick vi ringa 911 och grejer. Han tyckte nog att jag va hjälpsam så det jämnade ut sig från den hemska fattiga kärringen med barnvagnen. Karma is goood to have:)

Sen har jag provat gymmet idag också, var två månader sen sist nu och jäklar vad jag har saknat det! men nu blir det ju gratis så nu ska det bli 3ggr i veckan iaf.

Vad annars har hänt då, jo igår var det jordbävning á la 5.0 på richterskalan! det var weird!  Helvete vad det blåser tänkte jag:) och sen gungade och skallrade huset i 10sek, läskigt innibomben men lite coolt också.

Idag gjorde man den första HÄFTIGA LPW:n , hade signat upp mig för en fusion låt med Mike Stern så jag lärde mig den och framförde den idag...gick riktigt bra för att vara första fusionen, alla pratar om att det är så svårt...fick 92% på den och känner att det här vill jag fan göra varje vecka!

Jag lägger upp lite bilder ifrån hejme mitt och på KJ och Danne (skön skön trumsnubbe från skellefteå)

Skiti ruta


Pacific coast highway


Genvejga imilla Hollywood å Malibu


Maliby


Lamibu


Malibu


LA är fint nattetid!


Vart tog denna vecka vägen!?

Jävlar vad tiden går fort, förra veckan gjorde man inte just nåt speciellt...gjorde ifrån sig lite midterms som gick rätt bra, inte hundra men nära på...93% på ett iaf:) det får man väl vara nöjd med. Ingen LPW heller förra veckan, men nu på onsdag blir det förmodligen en country låt igen som jag får öva in själv för att gå upp på scen och framföra den med kanske helt okända människor och bli betygsatt på det. Det är rätt kul faktiskt!

Igår hade man en riktig höjdardag med Ida, Susanna och Anna i Malibu (klassiskt ställe där bl.a. serien Two and a half men spelas in, stora lyx-as till villor i bergen och i övrigt mycket mysigt område!!
Vi lyckades hitta den bästa stranden ever, stora vågor och typ 50 surfare i närheten, passade på att bada och fick erfara stoooorvågan, dom var så stark att jag nästan stukade fingret, 15 grader i vattnet men det kändes som mycket varmare! Helt underbar dag, lägger upp nån bild därifrån får ni se vad fint det är, höga berg på ena sidan av vägen och på andra sidan, stranden. magiskt! Det var så bra så jag for dit idag igen med Jennifer men vi hittade fan inte igen den bra stranden förrens vi for hem osså var det kallare idag:( men däremot hade vi en grym resa dit och hem då vi åkte över bergen och genom en tunnel och grejer, kändes som norge nästan!

Till veckan blir det till att göra iordning inför flytt på fredag, äntligen!!!! fan vad jag längtar:) Nu ska det förhoppningsvis bli lite bättre sömn, inte 35c inne och inte lika högljutt som på en yran-natt.

Har inte hänt så mycket annat vad jag kommer på, lägger upp lite fina bilder och ska försöka fota lite ifrån skolan också.
Är trött nu....savan gött!

Paralyserad Tom som tror han drömmer , och Dave Weckl


Catalina mys!


Brian, Nick, jag och Joe


Brian och Joe mina dödspolare:)


Dodgers stadium


kolla Max, jag har skrivit i bloggen:) love u!

Ja jäklar, kom precis hem från en spelning med Chuck Loeb, Brian Bromberg och trumguden Dave Weckl på Catalina jazz club tvärs över gatan!!!!!!!!!! fyfan så fett, helt magiskt, dom spelar så man gråter! så jävla coolt också att det är typ 40pers där i världens mysigaste liten club och Dave Weckl sitter och äter 5m ifrån en själv! passade ju självklart på att skaka hand och prata med honom!

Vilka sjuka dagar det har varit nu, i torsdags var det trumclinic på skolan med Gordon Campbell, gospel / R&B snubbe...spelade ju ifrån det mesta man sett ja. Senare på kvällen hade både Derek Sherinian (ex keyboardist i Dream theater) och Billy Sheehan (basist i Mr big) release party på skolan för alla studenter, var tvungen att välja vem man skulle se...valde Billy men såg bara 10min sen var jag tvungen att rusa till soundcheck med Joe and the jungle på cat club på sunset strip, spelade där och hade efterfest med bandet efteråt,

På fredan så var jag på baseball match och såg hemmalaget LA Dodgers spela mot San Diego Padres, helt värdelös match men MÄKTIGT att vara där, 47.000pers och en enda stor fest! verkligen en upplevelse alltså. 
I pausen så friade såklart en kille till sin tjej som tackade ja och det visades på storskärmen, klassiskt! det är precis som man tror att det ska vara:)
Samma kväll spelade även trummisen Virgil Donati men hann inte med det.
 Idag spelade även Thomas Lang samtidigt som Dave Weckl så man var tvungen att välja där också:)

Hmm annars så går det riktigt bra på skolan,  jag gjorde riktigt bra ifrån mig på det mesta faktiskt nu i veckan som var! Det går bättre och bättre för varje vecka, man lär sig mycket smådetaljer som gör att allt låter så himla mycket bättre.
Nu till veckan har halva kvartalet gått och vi kommer ha midterms, test för att se att man lärt sig allt hittils.

Nu måste jag sova, klockan är halv två och man är helt speedad efter ännu en helt underbar helg här,  det blir bara bättre och bättre det här. Ser framemot att flytta om typ 2v också, ett lite lugnare område...10min promenad från skolan, fin loftvåning med nån slags öppenspis, AC, gym, pool, jacuzzi med utsikt över halva LA och diskmaskin!

Sleep tight och dröm för guds skull inte om björnar!


RSS 2.0