A mor ha före hejm!

Jaha nu sitter man här på fin söndag kväll, är helt slut efter ett roligt house warming party i Joe och Brians hus igår kväll, har inte festat på nästan 2mån så det var riktigt roligt igår...Man tröööten e man!
Jag har varit på så jäkla bra humör sista tiden, tror det är för att man får komma hem snart, det ska bli så skönt!!! Man är så glad så man kan ju fan inte somna på kvällarna, haha! Åker på torsdag morgon och blir hemma i 3v.

Hade två himla fina veckor med Lia och mamma, kan inte komma ihåg sist jag spenderade så mycket tid med familjen och det var helt underbart, hade inte spelat nån roll vart vi varit..det var de absolut bästa att vara så nära inpå varandra..hade inte riktigt tänkt på det innan dom kom, jag tänkte typ att det ska bli jäkligt kul att visa dom stan.... vilket det också var men roligast var nog bara att umgås med dom!
Vi var mest här i hollywood men vi var till Long beach och Palos verdes på thanksgiving middag med släkten Jones, det var himla kul att få uppleva en helt amerikansk traditionell thanksgiving med turkey:) och vilket ställe vi var på! riktigt fint hus uppe på en kulle typ 1km från havet så man fick se en fin solnedgång över havet med catalina island i bakgrunden, mycket vackert! Sen var vi upp till Pasadena som är en slags förort kan man säga, 45min nord-ost.
Jag har aldrig varit där heller så det var kul för alla, väldigt fin småstad...väldigt rent och mycket lugnare tempo än hektiska LA.

Sen for vi en sväng till santa barbara också, som ligger kanske 15mil efter highway 1 (kustvägen som går upp till san francisco) och den är ju bara så himla vackert, santa barbara skulle man kunnat tänkt sig att bo i...väldigt mysig småstad med surfkänsla=)

Så tack för dom fina veckorna mor och syster!

Nu i veckan så har man 5 finals på tre dar innan man åker hem, men jag har verkligen en bra känsla för det här. Det kommer gå hur bra som helst, känns som jag ligger lite i förväg. Får se om jag spelar in nåt senare i veckan och lägger upp nåt videoklipp så får ni se, handtekniks finalen är väldigt svår! kan nog nästan garantera att det inte är nån i klassen som kommer sätta den felfritt:)

Sen blir det till att åka hem till släkt och kömpisar, har även ett gig på G3 den 27e dec med hårdrocksbandet, ska bli mäkta skönt att spela med dessa monstermusiker igen! Så det blir inte helt uppehåll från musik, blir lite lagomt! Man är så peppad på att spela nuförtiden så det kan inte bli för mycket känns det som. Vet inte riktigt vad som hänt, jag måste ha fått nån jäkla kick av nåt, alla andra i klassen är helt slut nu och tycker bara att det är jobbigt att öva nu, jag njuter av varenda slag!

Ses hemma på G3 hörni :)






RSS 2.0