Hondan


Fin va? =)


Scenen


Uppsättningen man fick köra på, DW kit och 16´´hihats, me like=)


Vindruve odling på väg till Bakersfield


På väg till bakersfield


Fin utsikt åt andra hållet också=)


Observera baren i bakgrunden=) live band å grejer alldeles bredvid liften.


Fiint


Inte så tråkig utsikt ifrån gården i Agua Dulce:)


Marco Minnemann, en av favorit trummisarna.


Slut på sommarlov

Fasen alltså, veckorna bara rullar på. Är tisdag kväll nu och har påbörjat level 3. Är jäkligt peppad på det! Har organiserat lite schema idag och det blir nog hyfsat fullt upp nu alltså..Tidiga mornar för att öva och sen lektioner och på kvällarna rep, 5 band är jag tydligen uppe i nu. Vet inte om det är nåt slags personligt rekord kanske=)
Men det ska bli skönt att ha fullt upp, trivs bäst när det är så! Nu sista veckan på lovet var jag så jäkla rastlös, gå från att inte ha en timme ledigt på hela dan till att göra ingenting gör mig toku!

På lovet så blev det till att hänga med Carin och Lisa (tack för trevliga dagar och kvällar tjejer) samt snowboard åkning och lite tradiotionellt "skärvångspåskfirande" med strålande sål, snö och minttu och varm oboy uppe i agua dulce, kan inte annat än att va totalt nöjd då=)

Sen så blev det lite motorcykel körning faktiskt, har köpt en gammal Honda shadow 500 som transportmedel/nöje.
Kände att jag vill inte vara bunden till att vara "fast" i hollywood nåmer + att jag behöver rasta mina racing nerver lite = Mycket skoj!!!

Sen så for vi upp till bakersfield (buttonwillow) och spelade på en battle of the bands tävling med Joe and the jungle, vilket var rätt kul och man trivdes rätt bra i en liten by mitt ute i ingenstans på en utomhus scen med stekande sol och car racing runtomkring scenen=) Tyvärr vann vi inte tävlingen men det var en bra upplevelse, skulle gärna vilja spela mer utomhus, underbar känsla!

En annan nyhet är att jag och en av mina vänner Magnus från göteborg som också går på MI kommer fara till Kazakstan av alla jäkla ställen en vecka i juli för att spela på en skola och ett Ampitheatre stadium, för att representera skolan! det är ungefär allt jag vet om detta än men spikat verkar det vara iaf och det kommer bli en jäkligt bra merit och säkert väldigt annorlunda upplevelse.

Livet känns för övrigt mycket bra!!!! Det är som att lägga ett pussel det här och de flesta bitar är på plats, men just idag är jag inte på mitt bästa humör eftersom Micke som var min absolut närmsta vän här flyttade hem till sverige idag, och jag är förkyld=( så nu sitter jag och tröstäter påskgodis som syster Lia så snällt har skickat till mig! mycket uppskattat=)
Micke du kommer vara enormt saknad, snyft! men vi vet ju att vi kommer träffas säkert snarare än vi tror!

Nu blev jag så less så jag kan inte skriva nå mer, ska prova lägga upp lite bilder iaf!



RSS 2.0