hmm nja

Dags för en liten uppdatering igen, sen sist så har det säkerligen hänt en jäkla massa som vanligt;) ska se om man lyckas komma ihåg allt.

I helgen som var så spelade vi på the troubadour med Joe och gänget...riktigt lyckad spelning, vi har så jävla kul på scen så publiken älskar oss..gör ingenting att det låter lite sämre när vi ser bra ut, haha!

Troubadour har mycket historia bakom sig, kolla in http://www.troubadour.com/history.php för att se vilka som spelat där, fruktansvärt coolt att få spela på samma scen! Det här var nog våran mest lyckade spelning så jag hoppas det fortsätter så, tyvärr är inte min bästa kompis här Micke med i bandet längre men vi har fått en ny basist så det lär väl funka.

Nu hoppas man bara att allt ska gå ikläm för new york city giget den 3e okt. Flygbiljetter skulle inhandlas nu inom en vecka tror jag...tror inget förrens det är klart. Men annars spelar vi på whiskey a gogo den 26e september samtidigt som Nicklas Linnes, Marcus Edvardsson, Anders Anderheim, Robert Dahlin och Peter Dahlin är här på besök från Östersund, ska nog se till att ha jävligt roligt med dom! can´t wait;)

Sen drog jag ner till Long beach igen på söndan för att fira Whitneys födelsedag samt labor day, som vanligt riktigt trevligt! kan sammanfatta med några ord; världens trevligaste sällskap, hummer, delfiner, beachparty nästan ingen sömn samt fullmåne;) helgen kunde nog inte bli så mycket bättre faktiskt!

Har börjat förbereda inför finals också som kommer vara nästa vecka på skolan, jobbigaste veckan ever...bara prov men som tur är så är det till 99% uppspelningar så det är ganska kul också!
Sen väntar två veckors lov att tillbringa med lite tokigt östersunds folk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0