Första veckan avklarad!

Yes så nu har man gjort en vecka till, jäkligt rolig vecka!!! sjuuukt mycket nytt folk så det är verkligen liv och rörelse på skolan, det är kul! och sen har man bytt lite lärare och så så det kändes lite som att börja om med nya klasser o.s.v
Har fått lite nya kurser nu bl.a. Contemporary drum concepts som verkar bestå av lite allt möjligt, spela till låtar, olika komp och massa fills! Världens skönaste lärare så jag tror den blir riktigt rolig! Och sen en transcription class där vi får lära oss att planka och skriva ut låtar på ett smidigt sätt. Sjukt viktigt att kunna om man i framtiden kommer få nåt gig med väldigt kort varsel, typ lär dig 30 låtar tills övermorrn...helt omöjligt att lära sig alla utantill så då har man inget annat val än att skriva ut dom på papper och spela till det på giget.
Sen har vi börjat med en jazzkurs också med en gammal räv till lärare som heter Chuck Flores, 74år gammal (var i farten samtidigt som Buddy Rich, Gene Krupa och dom jazz legenderna) spelat mycket i big band så han har verkligen den gamla jazz feelingen i sig när han spelar, ska bli en riktigt rolig och utmanande klass att gå i eftersom man är gröngöling på den fronten själv.
På första lektionen i fredags så började han med att prata om jazzens historia och sig själv och sen gav han oss en chart på en jazz låt som ingen hade hört förut så han spelade till den och det lät ju hur bra som helst förstås. Charten var inte alls lätt, skulle va 16 takter trumsolo och grejer...men han förklarade den iaf och kallade upp en ny kille i klassen som fick prova, killen spelade så sjukt bra! spelade mycket bättre än Chuck Flores t.o.m så alla i klassen bara satt och skrattade...Chuck blev mäkta imponerad, sen kallade han självklart upp mig och spela också, haha! totalt oförberedd på nåt sånt...hade inte spelat jazz på 3v men jag tog mig igenom låten och trumsolot iaf, lät kanske inte så jäkla bra, men men...viktigt att gå upp och misslyckas ibland också, man kan inte förvänta sig att man ska spela perfekt hela tiden.

Lyckades även i fredags testa av den stora teori kursen så jag slapp ta den, så jäkla nöjd över det!!! gjorde inget annat än att plugga inför det sista veckan (som annars är en 6 månaders kurs) ..knappt nån sömn, men det var det tusan värt! sparade in 1200$ på att inte behöva ta den kursen, nu får jag håltimme där istället så jag kan spela mera!
Sen tog jag bort stygnen i pannan i fredags också, ser riktigt bra ut! kommer nog knappt synas det där sen.

Sen i lördags så var jag och 5 av mina närmsta vänner nere i santa monica och spelade lite beach volleyball och larvade oss, mycket trevligt! tack för det grabbar och stårs! Men fasen också det börjar bli kallt nu! var inte alls nå härligt nere vid vattnet, uscha! inge mer bad nu;( trist de!
Sen på kvällen var jag och två killar från skolan och tittade på en trummis som heter Gordon Campbell som bl.a. spelat med Beyonce, Earth wind and fire, Jessica Simspon och Whitney Houston mm. Han spelade med ett band dom hade satt ihop för 3v sen, körde covers och lite allt möjligt R n B och funk aktigt, lät inte som han hade gjort nåt annat än att spela dom där låtarna i sitt liv. Så jäkla kul att se och träffa dom här killarna, dom spelar väldigt ofta på mindre cafe´s och restauranger och grejer i väntan på större turnéer så då är det bara att gå fram och snacka med dom om man vill. Helt underbart! Jävulskt trevlig kille också! skön attityd, han var så nöjd över att han inte hade nåt större på G nu för han hade mer till att öva eftersom det var det han ville och verkligen behövde säger han, haha! jajaja...behöver nog inte öva så himla mycker mer tyckte jag;)

OUT!

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Awesome!

2009-10-12 @ 01:56:17
Postat av: mor

Du är ju helt klart bäst i hela världen. Satsar på skolan i första hand och passar samtidigt på att njuta av tillvaron. Fortfarande vinter i Skärvången. Ove hälsar han har redan börjat snöskottningssäsongen.Det är ca 7 månader kvar, vad sägs om det;)

2009-10-12 @ 15:09:57
Postat av: Karin Anderheim

Keep up the good work! =)

2009-10-22 @ 19:31:00
URL: http://anderheim.blogg.se/
Postat av: Karin Anderheim

Keep up the good work! =)

2009-10-22 @ 19:31:56
URL: http://anderheim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0