Inte bara happy times

Wzzzup!? =)


Bäst att uppdatera nu innan man glömmer bort när och vad man har gjort=)
Hade en jobbig vecka förra veckan då jag var förkyld men var tvungen att öva och spela ändå inför alla uppspelningar och midterms och sånt, usch jobbigt de... men det gick jäkligt jäkligt bra!
Sen blev man frisk och livet kändes lite lättare sen tog man och fick tillbaks precis samma förkylning igen, suck! Hoppas fanimej man känner sig bättre tills imorrn måndag för man har verkligen inte tid att va förkyld här, man missar så otroligt mycket på skolan om man är borta nån dag.

I torsdags fick man uppleva faktiskt den bästa spelningen jag nånsin varit på! helt otroligt men det här klådde fan t.o.m. Jorn alltså=) Trummisen Gordon Campbell med sitt egna band E & G som körde lite funky R&B/jazz och lite allt möjligt, nån Michael Jackson låt bl.a. man tror inte att det är möjligt att spela så här bra alltså...mycket improvisation och känsla för stunden, helt underbart vad dom bjuder på sig själva! höjdpunkten under kvällen tror jag var när Gordon säger att han såg en 10 årig grabb på youtube som sjöng en jackson five låt så jäkla bra och att han hade bjudit hit honom ikväll för att sjunga ett par låtar, och damn han sjöng ju så det svartne för öugom!

Lite andra artister var där också och gästspelade, bl.a Brian Frasier Moore som spelar trummor med Madonna just nu. Så jävulskt duktiga och sköna snubbar, spelningen var uppe på cafe cordiale i sherman oaks, väldigt väldigt litet ställe så stämnningen blir den bästa någonsin. keyboardisten kom och satt sig ner vid vårat bord ett tag och snackade lite. Gordon fick man snacka lite med igen, såna här tillfällen känns det som att man verkligen fått valuta för pengarna för att man åkt hit.

Hmm what else är nytt då....ska börja köra lite blues jam på en bar här bredvid skolan typ varje tisdag kväll, det är öppet för alla att kliva upp och jamma så det ska bli jäkligt kul och lärorikt att kliva upp och inte veta vad man ska spela, då blir det lite upp till bevis vad man har lärt sig under åren=)

Sen så var man i studion på skolan för första gång och la trummor på en låt åt en svensk kompis som går recording linjen. Ska prova lägga upp lite bilder ifrån det  men just nu vill jag bara bli frisk och bli på bättre humör.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0