Vilken vecka!

Då har man avverkat 7e veckan i skolan då, gjorde riktigt bra ifrån mig också tycker jag...första 100%arn på blues LPW blev det bl.a samt fått veta att vi förmodligen kommer få mer pengar av CSN med start i juli så det är att bara att hålla tummarna att det blir av för isåfall är det verkligen lugnt på ekonomi fronten också.

På torsdan spelade Alex Machacek (en av gitarrlärarna) och Kai Eckhardt tillsammans med Marco Minnemann som är en av mina favorit-trummisar på skolan och det var utan tvekan det sjukaste och bästa man sett i trumväg.
Detta är trummisen som har allt, han har groovet, dynamiken....sjukaste handtekniken och fottekniken ever, kordinationen som slår Terry Bozzio på fingrarna samt en jävel på reading.
Gick fram och pratade med honom efteråt och kom fram till att han är jäkligt jäkligt trevlig också så jag tvekade inte på att fara till The Baked Potato (en litet legendarisk pub typ 10*15m stort) så vi satt typ 1,5m ifrån Marco när dom spelade där, riktigt häftigt att komma så nära alltså, och ja vilket geni han är!

Sen dan efter på lördagen for jag, Joe, Brian, Micke och Martin till Joshua tree nationalpark som ligger typ 25mil öst från LA för att campa en till två nätter. Hade en riktigt trevlig resa dit och såg mäktiga öppna landskap! helt otroligt hur det ser ut och att folk faktiskt bor i princip mitt ut i öknen också, har åkt igenom små samhällen som skulle kunna vara tagit ifrån vilken western film som helst med affärer där dom bara säljer vapen och sånt samt små skräckfilms motel.
Tänkte på filmen "No country for old men" under hela resan:)

Vi hann bara köra typ halvvägs innan det blev mörkt så vi körde och körde hur långt som helst mitt ute i ingenstans, såg ingen bil inga lysen eller nånting men tillslut kom vi fram till en av camparna så vi stannade där för att göra upp eld och käka lite körv! det var gött sen for vi vidare och lyckades köra fast mitt ute i ingenstans men ta oss loss efter en timma och tillslut komma fram till en campingplats som hade lediga platser så vi slog läger där, klockan var väl 2 på natten och vi var helt slut, vi fick upp eld och satt och spelade lite gitarr och lyssnade på coyotes och andra knepiga ljud och tittade på stjärnor, det var en riktigt skönt känsla att uppleva total tysnad igen och komma bort från allt folk för ett tag.
Sen sov vi i bilarna över natten och vaknade på morgonen över att en rangers (typ öken polisen) knackade på rutan och ville att vi betalade för campingplatsen och ville även se legitimation och såklart visum från oss svenskar och inte i helvete hade vi med visum ut i öknen heller så då säger han, "well we have two options here since you didn´t bring your visas, either i put you in jail and then call the agency to check your identity and if it´s ok i´ll let you go OR i try to call the agency right now to see that everything is ok" jag började fan skratta när han berättade det, jävla land! ska man åka i fängelse för att man inte har visumet med sig mitt ute i öknen.
Ja iaf så ringde han och lyckades som tur var få tag på dom och se att allt var ok med oss så det var ju lugnt.

Sen efter frukosten så tog vi ett par timmars promenad till några bergskullar och fick se lite ödlor och den sjukaste naturen ever, öken och kaktusar så långt man bara kan se. Riktigt häftigt landskap, allt är vasst och torrt!

Sen började vi köra hemöver igenom hela nationalparken och fick nu se hur allt såg ut i dagsljus och helvete alltså vilka mäktiga vyer, precis som på film! vi stannade till och gick upp på ett berg som måste ha varit jävligt högt för när man väl kom upp så fick man den finaste utsikten jag nånsin varit med om, ledsen pappa men det här var fan värre än gjefsjö hatt´n t.o.m :)

Sen kom vi hem helt slut och konstig efter att ha varit i solen hela tiden, har nyss vaknat efter 10h skön sömn och här är det memorial day idag (för att minnas och hedra alla som dött i militär tjänst) så vi är lediga ifrån skolan.

Tror denna vecka blir svårslagen men vi får se vad man har att bjuda på tills nästa gång:)

Kommentarer
Postat av: Ant

Haha! Härlig polis :)

2009-05-26 @ 10:19:19
Postat av: Göran

Fränt !!

2009-05-26 @ 10:29:24
Postat av: mor

Ja du Tom,du förgyller verkligen vår vardag här hemma,ha det gott Mor

2009-05-26 @ 11:12:17
Postat av: Karin Anderheim

Tjenna! Tuff tripp ni gjorde. Men USA måste vara helt otroliga när det gäller visum, jag skulle då inte ha haft en tanke på att ta med mig det ut i öknen. Det var ju tur att det gick bra iaf. Roligt att det även går bra på skolan, hoppas det fortsätter så. Ha det gött! // Kram Lill-Karin

2009-05-27 @ 13:55:32
URL: http://anderheim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0